SAUMA-toiminta

SAUMA-toiminta toistaiseksi tauolla.

 

Tule mukaan SAUMA-toimintaan!

Mikä? SAUMA on vapaamuotoinen ja vapaaehtoinen ryhmä nuorille aikuisille, jotka haluavat tavata toisiaan, vaihtaa kuulumisia, jutella itseä mahdollisesti mietityttävistä asioista tai poiketa vaikka vaan kahville (se on muuten ilmaista)!

Missä? Jokioisten nuorisotilalla, osoitteessa Keskuskatu 14, aivan keskustan pääkadun varrella.

Miksi? Tarkoituksena on tarjota nuorille aikuisille mahdollisuus kokoontua yhteen ja tarpeen mukaan käsitellä heitä kiinnostavia/mietityttäviä asioita, kuten esim. työelämää, työnhakua ja työttömyyttä, opiskeluita, etuuksia, ensiasuntoon muuttamista tai vaikka omaan talouteen liittyviä juttuja. Joillakin kerroilla nuoret voivat vaihtoehtoisesti vaikka laittaa ruokaa yhdessä.

Kenelle? Toiminta on tarkoitettu kaikille 18–25 –vuotiaille jokioislaisille nuorille. Olit itse sitten töissä, työttömänä, opiskelemassa tai vaikka kuntouttavassa työtoiminnassa. Osallistuaksesi toimintaan riittää, että saavut paikalle!

Ryhmä on vapaaehtoinen eikä se sido sinua mihinkään. Voit käydä SAUMAssa täysin oman tilanteesi mukaan, eikä jokaiselle kerralle ole välttämätöntä tulla.
Toiminta on maksutonta!

Jos siis juuri nyt pohdiskelet elämää, työtä, opiskelua, asumista, raha-asioita, ihmissuhdejuttuja tai muita arkeesi liittyviä asioita, on SAUMA juuri sinua varten. Paikalla on aina kunnan etsivän nuorisotyön ohjaaja ja tarvittaessa muiden alojen ammattilaisia apunasi.


Lisätietoja toiminnasta:

Sanni Ristolainen
Etsivä nuorisotyö
p. 050 381 9545

 

Etsivä nuorisotyöntekijä

Sanni Ristolainen

050 381 9545

sanni.ristolainen(at)jokioinen.fi

 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma klo 9.00-16.30
ti-pe klo 9.00-15.00

Puhelinvaihde
03 418 21
ma klo 8.00-16.00
ti-pe klo 8.00-15.30

Faksi
03 4384 025

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö) 

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi