Skip Ribbon Commands
Skip to main content
vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot

Jokioisten kunnassa aravavuokra-asuntojen hallinta ja hoito on keskitetty Kiinteistö Oy Jokioisten Vuokra-asunnot -nimiselle yhtiölle. Yhtiöllä on hallinnassaan 161 pienkerrostaloasuntoa ja 65 rivitaloasuntoa. Kerrostaloasunnot sijaitsevat keskustan tuntumassa ja rivitaloasunnot pääosin Puistometsän omakotialueella.

Kerrostaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljään huoneeseen ja keittiöön . Jokaisessa asunnossa on parveke. Saunallisten rivitaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen ja keittiön asuntoihin.

Vuokrien neliöhinnat vaihtelevat talon valmistumisvuoden perusteella 8,39-9,83 euroa/neliö. Vuokra sisältää yhtä rivitaloa lukuun ottamatta lämmityksen, vesimaksun sekä kerrostaloissa myös saunamaksun. Lisäksi on mahdollista vuokrata autopaikka, jossa on lämmitystolppa hintaan 40,00 euroa/vuosi.

Yhtiöllä on palveluksessaan isännöitsijä, kaksi huoltomiestä ja kaksi siistijää. Lisäksi Jokioisten kunnalta ostetaan toimisto- ja huoltomiespäivystyspalveluita.

Asuntohakemuksen saa myös Jokioisten kunnanvirastosta. Mikäli asuntohakemuksen jättöhetkellä ei ole vapaita asuntoja, pysyy hakemus voimassa neljä kuukautta. Asunnon irtisanomiseen on myös oma lomakkeensa. Lisätietoja asunnon hakemisesta ja muista vuokra-asuntoihin liittyvistä asioista saa:

Leena Lilja
p. 03 4182 7203, 050 468 7841
leena.lilja(at)jokioinen.fi

Markku Hakamäki
p. 03 4182 7218,  050 381 9540
markku.hakamaki(at)jokioinen.fi


vuokrartalolta