Sisältöön »
 
Asukas

Jätehuolto

Jokioisten kunnan alueella jätehuoltotehtäviä hoitaa  Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy, joka on 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiön toimistot ja käsittelytoiminnot sijaitsevat Forssassa ja Säkylässä. Forssan toimipiste sijaitsee osoitteessa Kiimassuontie 127, 30420 Forssa. Yhtiön perustehtäviin kuuluvat yhdyskuntajätteiden, hyötyjätteiden ja vaarallisten jätteiden vastaanotto ja käsittely, jätehuollon kehittäminen sekä tiedotus ja neuvonta.

Lähin hyötyjätepiste ja vaarallisten jätteiden vastaanottopiste löytyy kierrätys.info.

Forssan Jätelautakunta toimii Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteistoiminta-alueella alueen kuntien yhteisenä jätelain (646/2011, päivitys 714/2021) 23 § mukaisena jätehuoltoviranomaisena. Jätelautakunta on hyväksynyt jätehuoltomääräykset Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteistoiminta-alueen kunnille. Jätehuoltomääräykset koskevat esimerkiksi jätteiden lajittelua, kierrättämistä, kuljettamista, astioiden tyhjennysväliä, kompostointia sekä jätteiden polttamista.

Teknisen lautakunna lupajaosto vastaa kunnan ympäristönsuojeluviranomaisena jätehuollon valvonnasta jätelain ja sen nojalla annettujen säännösten pohjalta.

Jokioisilla kotitalouksien sekajäteastioiden tyhjennyksen voi tilata suoraan yksityiseltä jätteenkuljettajalta. Jätteenkuljettajien yhteystiedot on kerätty Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n Internet-sivuille.

jäteastioita katoksessa

 
 

Lisätiedot

Jätehuoltopäällikkö
Salla Alapirtti
040 1724 081
salla.alapirtti(at)forssa.fi