Sisältöön »
 
Asukas

Ajankohtaista nuorille

Tältä sivulta löydät tietoa nuorisotoimen tulevasta toiminnasta ja tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista.

Lisätietoa toiminnasta saat ottamalla yhteyttä nuorisotyöntekijöihin!
Nuokkari suljettu!

Ikäväksemme joudumme kertomaan, että nuorisotilat on suljettu kokonaan toistaiseksi koronaepidemiatilanteen nopean huonontumisen vuoksi. Myös kaikki nuorisotoimen liikuntakerhot jäävät tauolle. Näillä ohjeilla mennään ainakin jouluun saakka, mahdollisesti pitempäänkin.


Kuten tiedätte kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset  kokoontumiset ovat kiellettyjä sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa.  Tämä on koko Kanta-Hämeen eli myös Jokioisten kunnan virallinen linja,  jota myös nuorisotyössä on noudatettava. Odottelemme toiveikkaana  mukavampia ohjeistuksia, ja ilmoitamme heti, kun sellaisia taas saadaan.


Nyt toivomme nuorilta jaksamista pysyä vapaa-ajallaan kotosalla. Tällä hetkellä tulee välttää kaikkia fyysisiä kokoontumisia, joihin ei ole aivan välttämätöntä osallistua. Nykyisin nuorilla on käytössään sosiaalinen media ja puhelimet, jotka helpottavat kaverien kaipuuta – eivät ne tietenkään korvaa aitoa läsnäoloa ja kohtaamista, mutta tässä  tilanteessa etäyhteydet ovat paras toimintamalli vapaa-ajan kohtaamisiin (perhettä ja lähipiiriä lukuunottamatta). Tärkeää on muistaa myös, ettei tämä tilanne tule kestämään ikuisesti. 

Pandemian torjuminen on kuitenkin meidän kaikkien yhteinen juttu, ja se onnistuu parhaiten silloin, kun me kaikki noudatamme samoja suosituksia!


Jokioislaiset nuoret näkevät meitä ainakin toistaiseksi Paanan koululla ja meidät tavoittaa myös muuta kautta (Wilmassa, puhelimitse, spostitse tai vaikka somessa). Me ollaan edelleen nuoria varten, vaikkei Nuokkarilla voidakaan olla heidän kanssaan!


Tsemppiä meille ihan kaikille!   


Terkuin Sanna& Erika

Nuoriso-ohjaaja Sanna Ståhlström 0505925867 /  sanna.stahlstrom@jokioinen.fi / IG @sannakuvittelee / FB:  Nuoriso-ohjaaja Sanna Ståhlström


Erityisnuorisotyöntekijä Erika Suuder 050 381 9545 / erika.suuder@jokioinen.fi / 
FB: Erityisnuorisotyöntekijä Erika Suuder


Meidät löytää myös somesta:
Facebook: Jokioisten vapaa-aikatoimi
Instagram: @nuortenjokioinen
TikTok: @nuortenjokioinen
SNAPCHAT: @jok_nuoriso

 
 

Lisätiedot

Nuoriso-ohjaaja

Sanna Ståhlström

050 5925 867 

sanna.stahlstrom(at)jokioinen.fi


Erityisnuorisotyöntekijä

Erika Suuder

050 381 9545

erika.suuder(at)jokioinen.fi

 


 

Jokioisten kunnan nuorisopalvelut somessa


Facebook-sivu

Jokioisten vapaa-aikatoimi


Instagram

nuortenjokioinen


Snapchat

jok_nuoriso


TikTok

nuortenjokioinen


Discord

https://discord.gg/fdDhf2y