Sisältöön »
 
Asukas

NUORISOTILA AUKEAA ELOKUUSSA!


K-13 nuokkari auki ensimmäisen kerran syyslukukaudella torstaina 13.8.2020 klo 15-19! Nähään siellä! :)


Seuraavat aukioloajat voimassa 24.8.-25.9.2020


Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Klo 17-20
(K-13 Nuokkari)

Klo 17-20
(K-13 Nuokkari)

Joka toinen perjantai klo 18-23 (K-13 Nuokkari)
28.8., 11.8. ja 25.9.


Muut tulevat aukioloajat sekä K-13 Nuokkarille että alakoulunuokkareille julkaistaan myöhemmin!


 

Jokioisten Nuorisotila

Jokioisten Nuokkari

 

Jokioisten nuorisotila Nuokkari sijaitsee aivan Jokioisten keskustassa, Keskuskadun varrella. Vanhasta pubirakennuksesta helmikuussa 2003 uudistettu 200 neliömetrin suuruinen tila on jo useamman vuoden ollut nuorten suosiossa. Kävijämäärät vaihtelevat viikolla 20 – 40 nuoren välillä ja vilkkaimpien viikonloppujen aikana kävijämäärät voivat helposti kasvaa suuremmiksi. Nuorisotilatoiminnan pääkohderyhmää ovat yläkouluikäiset nuoret sekä toisen asteen opiskelijat.

Nuokkarilla voi pelailla biljardia ja pingistä, lueskella lehtiä, surffailla netissä, katsella tv:tä, pelata konsoli-ja lautapelejä tai vaan istuskella ja viettää aikaa kavereiden kanssa! Kahviosta on mahdollisuus ostaa pikkurahalla lämpimiä juomia sekä Jokioisten leivän herkullisia lihapasteijoita.

Nuokkarin valvonnasta vastaavat kunnan nuorisotyöntekijät. Viikonloppujen valvontaan ja katupäivystystoimintaan saadaan apua jokioislaisilta urheiluseuroilta ja nuorisoyhdistyksiltä.

Päihteettömyys on Nuokkarin ykkösjuttu! Tiloille ei saa tulla päihtyneenä eikä sinne saa tuoda päihdyttäviä aineita. Jos nuori tavataan tiloilla päihtyneenä, johtaa tämä porttikieltoon ja asiasta tiedotetaan heti myös nuoren huoltajille sekä tarpeen mukaan muille tahoille.
Nuorisotilalla toteutetaan seutukunnallista varhaisen puuttumisen (VARPU) toimintamallia.

Energiajuomien nauttiminen nuorisotilalla on kiellettyä.  


Nuorisotilan säännöt (pdf-tiedosto aukeaa erilliselle välilehdelle)
 
 
Nuorisotilan muu käyttö

Nuorisotilaa voi myös varata muuhun käyttöön, esimerkiksi erilaiseen yhdistystoimintaan. Emme varaa tiloja yksityishenkilöiden käyttöön.

Nuorisotilan varaamista voi hakea nuorisotilan käyttöoikeushakemus -kaavakkeella (alla). Nuoriso-ohjaaja Sanna Ståhlström ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti hakemuksen lähetettyäsi.


 

Nuorisotilan käyttöoikeushakemus


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

LISÄTIEDOT


Nuorisotyöntekijä
Sanna Ståhlström
050 5925 867 sanna.stahlstrom@jokioinen.fi

IG: @sannakuvittelee