Sisältöön »
 
Elinkeinot ja yrittäminen

Jokioisten Yritystalo

Jokioisten Yritystalo

Yritystalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pellilän yritysalueella, osoitteessa Pellilänkolmiontie 2.

Kiinteistö Oy Jokioisten Yritystalo on vuonna 2011 valmistunut osaomisteinen yritystoimintaan keskittynyt kokonaisuus. Kiinteistöllä on kaksi rakennusta: Yritystalo n. 1000 m2  ja varastorakennus 360 m2. Rakennus on jaettu monikäyttöisiksi 100 mtiloiksi, jotka on ositettu osakkeiksi. Kukin osuus käsittää korkean hallitilan omalla nosto-ovella sekä toiseen päähän yläosaan rakennetut toimistotilat.

Yritystalossa toimivat seuraavat yritykset: FM-Haus Oy, Jokioisten Leipä Oy, Leipurin Tuoteapu Oy, Raksantti Oy sekä polkupyörähuolto.

Tällä hetkellä (8/2019) kaikki tilat ovat täynnä.


Yritystalo 2 rakentamista selvitetään

Jokioisten kunnassa on ollut kysyntää pienistä, hyväkuntoisista ja muunneltavista teollisuustiloista. Kysyntään perustuen kunnalla on suunnitelma ”Yritystalo 2” rakentamisesta. Perustettavalla kiinteistöyhtiöllä on sama toteutuskonsepti kuin nykyisellä  Yritystalollakin. Teollisuushalliin tulisi arviolta 10 kpl noin 100 m2 suuruisia yksiköitä, joita on mahdollista rakennusvaiheessa yhdistää esimerkiksi yhdeksi 200 m2 tilaksi. Kiinteistölle tulee myös erillinen kylmä varastohalli. Uusi Yritystalo tulee hyvälle paikalle, alustavasti on kaavailtu 10-tien varteen kaavoitettavaa uutta aluetta.

Kiinteistöön tulee sekä myytäviä että vuokrattavia teollisuustiloja. Nykyiseen Yritystaloon perustuen arvio 100 m2 tilan myyntihinnasta on noin 1 000 €/m2 tai vaihtoehtoisesti arvio kuukausivuokrasta noin 6 €/m2. Tämän lisäksi vuokralainen maksaa LVS-kulut kulutuksen mukaan. Kyseisiin hintoihin sisältyy osuus yhteisistä varastotiloista, arviolta 30 m2/halliosuus. Tarkempi hinta määräytyy myöhemmin rakennuskustannusten mukaan. Alustava valmistumisaikataulu on vuoden 2020 lopussa.

Kartoitamme parhaillaan yritysten kiinnostusta ostaa tai vuokrata osuus rakennettavasta ”Yritystalo 2.sta”. Tämä kysely on alustava, eikä sido mitenkään ketään osapuolia hankkeeseen. Tiedot kiinnostuneista yrityksistä jäävät ainoastaan kunnan sisäiseen tietoon.

Yritystalo 2:sen aula rakennusvaiheessa

Yritystalon takapiha-alue


 
 
 

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Jokioisten Yritystalo

Toimitusjohtaja 
Ville Reuna
0400 656 218
ville.reuna(at)hotmail.com