Sisältöön »
 
Jokiläänin kansalaisopisto

Kurssimaksut

 

Kurssimaksut 2019 - 2020

Työkausimaksu
115 euroa, jolla voi osallistua kaikille muille paitsi kursseille, joiden kohdalla maininta "ei sisälly työkausimaksuun".
Musiikin instrumenttiopetukseen (kurssit 110101-104, 110120, 110122-123, 110131-132) osallistuvan työkausimaksu on 125 euroa.

Huom! Jos ilmoittaudut internetin kautta ja haluat työkausimaksun, täytä tietosi myös kurssille 000001 TYÖKAUSIMAKSU. Näin opistolta tiedetään laskuttaa vain työkausimaksu eikä kurssimaksuja erikseen.

Kurssikohtainen maksu
on mainittu jokaisen opintoryhmän kohdalla erikseen.
Jos alle 18-v. lapsi opiskelee aikuisen kanssa samassa opintoryhmässä, saa lapsi kurssimaksusta 50 %:n alennuksen.
Opiskelijaa laskutetaan, kun kurssin alkaminen on varmistunut (väh. 7 opiskelijaa uusi ja väh. 5 opiskelijaa jatkuva kurssi) ja sen jälkeen kurssi voi jatkaa syyskauden loppuun, vaikka kurssin lakkauttamisen perusteet täyttyisivät aikaisemminkin (alle 5 opiskelijaa 3 kertaa peräkkäin). Syksyllä lakkautetun kurssin osalta kevään kurssimaksu palautetaan opiskelijalle pyydettäessä. Keväällä uutena opiskelijana aloittava (syksyllä alkaneelle kurssille) maksaa vain kevään osuuden kurssimaksusta. 

Huom! Peruutus on aina tehtävä opiston toimistoon, ei opettajalle!
Alle 11 tunnin kurssien peruminen kuluitta onnistuu vain, jos peruminen on tapahtunut viimeiseen ilmoitttautumispäivään mennessä (poikkeuksena lääkärin toteama sairaustapaus).

Kurssit, jotka eivät sisälly työkausimaksuun  
ovat valtionosuusjärjestelmän ulkopuolisia tarjontaa monipuolistavia kursseja, joista on maininta kurssikuvauksen yhteydessä.

Opintosetelit
Opetushallitus on myöntänyt opintoseteliavustusta Jokiläänin kansalaisopistolle lukuvuodelle 2019-20. Opintoseteliraha on päätetty käyttää seuraavasti:
Jos opiskelija on maahanmuuttaja, työtön, eläkeläinen tai 63-vuotta täyttänyt tai hänellä on matala pohjakoulutus, hän saa työkausimaksusta 20 euron alennuksen.

Opintoseteliavustus huomioidaan suoraan ilmoittautumistiedoista laskutuksen yhteydessä.  

Smartumin maksut
Smartum-saldolla voi maksaa kurssin netissä ilmoittautumisen yhteydessä.
Opiston toimistolle käyvät maksuvälineeksi vain Smartum-setelit. Setelien käytöstä tulee ilmoittaa mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen, jotta ne voidaan huomioida laskutuksessa.

Opintoavustus
Jokioislaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus hakea opintoavustusta Jokioisten kunnan opintorahastosta. Avustukset myönnetään ensisijaisesti taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Humppilalaiset ja ypäjäläiset voivat hakemuksesta saada opistolaisyhdistykseltä jäsenetuna alennusta kurssimaksuun.

Vapaamuotoiset hakemukset opiston toimiston kautta edelleen käsiteltäväksi.

 

Toimisto
Jokiläänin kansalaisopisto
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen
044 792 8148
jokilaanin.kansalaisopisto(at)
jokioinen.fi

Rehtori
044 792 1810

Kurssisihteeri                           Anu Tujunen
tavattavissa opiston toimistossa
044 792 8148

Yhdyshenkilöt

HUMPPILA                                       -

YPÄJÄ
Eeva Lehtonen
050 574 7732

 

Olemme myös          Instagramissa
Facebookissa
Youtubessa
Peda.netissä