Sisältöön »
 
Jokiläänin kansalaisopisto

Opettajan opas 2023-2024 (pdf)

 

Opettajien HelleWi

HelleWi-ohjelman tunnukset ja käyttöohjeita saa opiston toimistolta kurssisihteeriltä. Tunnuksilla pääsee internetin kautta katsomaan omien kurssiensa ilmoittautumistilanteen, luomaan uusia kursseja ja päivittämään omia henkilötietoja. Lisäksi HelleWistä löytyy opiskelijoiden yhteystiedot.

HelleWi (tuntiopettajat,ohjaavat opettajat ja hallinto)


 

Huom! Ohjeisiin saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla!

Ajankohtaista koronatietoa

Jos opettaja sairastuu ja on jäämässä pois opetustyöstä on siitä ilmoitettava opiston toimistolle Anu Tujunen 044 792 8148 klo 11 - 17. Anun kanssa on sovittava opetuksen peruuntumisen ilmoittamisesta opiskelijoille. Voit halutessasi ilmoittaa peruuntumisesta itsekin. Jos et pysty muuta ilmoitusta tekemään, vähin on tiedotteen toimittaminen opetustilojen ulkopuolelle.  Tarvittaessa ota yhteyttä rehtoriin 044 792 1810.

Sairastunut opettaja on sairauslomalla ja saa siitä määrätyn palkan (KVTES, OVTES, työsopimuslaki). Sairausloman takia peruuntuneita oppitunteja ei tarvitse pitää myöhemmin. Opettaja/ohjaava opettaja/opisto voi yrittää järjestää opettajalle sijaisen. Halutessaan opettaja voi pitää pitämättä jääneet oppitunnit mahdollisuuksien mukaan myöhemmin. Näistä tunneista maksetaan opettajalle palkka.

Opettajan sairastumisen takia syyslukukaudella pitämättä jääneitä tunteja pyritään pitämään syyslukukauden aikana, kevätlukukauden kevätlukukaudella. Poikkeuksista on sovittava rehtorin kanssa. 

Siirrettävistä oppitunneista on informoitava opiston toimistoa. Siirto ei ole aina mahdollista esim. tilavarausten takia.

Etukäteen sovittuja oppitunteja ei voi siirtää muuten kuin opettajan sairastumisen perusteella. 

Jos opettaja esim. lomamatkallaan käy ulkomailla ja jää sen vuoksi karanteeniin, on tämä aika palkatonta eikä oppitunteja siirretä myöhemmin pidettäväksi.

Yksittäinen opettajan sairauspoissaolo ei vaikuta opiskelijalta perittävään kurssimaksuun. Jos opetuskertoja peruuntuu opiston ilmoituksella (viranomaisten määräys, opettajan sairauspoissaolo tms.) enemmän eikä niitä lopultakaan pidetä, niistä ei laskuteta opiskelijaa. Pitämättä jääneet tunnit voidaan pitää myöhemmin opettajan ilmoittamana aikana, jollolin ne myös laskutetaan.

_____

Opettajan oppaasta löydät paljon tärkeää tietoa, se tulee jokaisen opettajan lukea ajatuksella läpi. Olemme saaneet palautetta, että kaikki tieto ei ole saavuttanut opiskelijoita mm. kurssimaksujen alennuksista ja peruuttamissäännöistä, joten muista tiedottaa opiskelijoille heihin liittyvistä asioista.

Opiston toimisto on avoinna pääsääntöisesti klo 11-15, puhelin klo 11-17. Tarvittaessa voit sopia kurssisihteerin kanssa muista ajoista. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman joustavasti!


 

Lomakkeita

Tässä pdf-lommakkeita:

Kurssiarviointilomake (pdf)

Kurssisuunnittelulomake (pdf)

Matkalaskulomake (pdf)

Ilmoittautumislomake (pdf)

Opettajatietolomake (pdf)

Kuvauslupalomake (pdf) (ei netissä täytettävä)

Jos haluat täyttää lomakkeet netissä, tulee käyttää muuta selainta kuin Firefoxia.
Suositeltavaa on myös se, että käytät Outlook, Gmail tai Yahoo sähköpostia.

 

Jokiläänin kansalaisopiston toimisto

Käyntiosoite: Jokioisten Tietotalo, Humppilantie 9
Postiosoite: Keskuskatu 29 A,
31600 Jokioinen

044 792 8148
jokilaanin.kansalaisopisto(at)
jokioinen.fi
Avoinna arkisin klo 11-15, puhelin klo 11-17 (muuna aikana vastaaja)

Olemme myös 
Instagramissa
Facebookissa
Youtubessa
Peda.netissä