Sisältöön »
 
Kunta

Ilmoitustaulu / Kuulutukset

07.06.2021

Maksuliikennesihteerin toimi haettavana


Jokioinen on noin 5 050 asukkaan kunta Lounaisessa Hämeessä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Jokioisilla kaunis luonto ja ainutlaatuinen kulttuurimiljöö – uusi ja vanha – elävät sulavasti rinnakkain. Jokioisten vahvoja tunnusmerkkejä ovat kartano, teollisuus, yritystoiminta, tutkimus, tiede ja kunnan läpi virtaava Loimijoki. Jokioisilla elämä virtaa oikeissa uomissaan. 

Etsimme palvelukseemme  

maksuliikennesihteeriä  

vakinaiseen toimeen.  

Toivomme, että sinulla on laaja-alainen kokemus osto- ja myyntireskontran sekä pankkiyhteyksien hoitamisesta, tiliotteiden käsittelystä ja sähköisestä laskutuksesta. Et kavahda ottaa vastuuta ja kokemuksesi kautta osaat laittaa asiat järjestykseen sekä pitää huolta, että kaikki tarvittava tulee tehtyä ajallaan. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja nautit numerotarkasta työstä. Vastaat työssäsi omalta osaltasi kuntakonsernin prosessien toteutumisesta. Työhösi sisältyy myös avustavia taloushallinnon tehtäviä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy maksuliikenteen lisäksi osaamista myös muilta taloushallinnon osa-alueilta.  

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kaupallinen tai taloushallinnon tutkinto. Eduksesi luetaan työkokemus kuntatyönantajalla. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuoro-vaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää tehtävien järjestelykykyä. Arvostamme reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa. Tärkein työkalumme on Pro Economica Premium -taloudenohjausjärjetelmä. Sen tuntemus on eduksi.  

Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaisia. Kokoaikatyö. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2021. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.  

Hakemukset ansioluetteloineen ja opinto- sekä työtodistusjäljennöksineen pyydetään lähettämään ke 23.6.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Jokioisten kunta, Hallinto- ja talousjohtaja, Keskuskatu 29 A, 31600 JOKIOINEN tai sähköpostilla mika.rantala(at)jokioinen.fi.  

Lisätietoja antaa hallinto- ja talousjohtaja Mika T. Rantala, puh. 050 592 5858 tai sähköpostilla mika.rantala(at)jokioinen.fi.

Jokioisten kunta on savuton työpaikka. Työkielemme on Suomi.

Lisätietoja kunnasta www.jokioinen.fi.


7.6.2021

Jokioisten kunta


 

Lisätiedot

Kirjaamo
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Sähköpostiosoite:
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Arkistosihteeri
Sirkka-Liisa Ågren
050 9111 432
sirkka-liisa.agren(at) jokioinen.fi

Kunnan yhteystiedot