Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Avustukset

Avustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille

Vapaa-aikalautakunta myöntää seuraavia avustuksia:

Perusavustukset 

rekisteröidyille jokioislaisille urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille, joiden toimipaikka on Jokioisten kunta. Hakuaika vuoden 2023 avustuksiin päättyy 30.4.2023. Hakemukseen on liitettävä toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2022 sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2023. 

Vuonna 2023 jaettava perusavustusmääräraha on 13.500 euroa.

Kohdeavustukset

urheiluseurojen nuorisoyhdistysten ja yksityishenkilöiden koulutustoimintaan, tilavuokriin, leireihin, kuljetuksiin, kaluston hankintaan, valtakunnallisiin suurtapahtumiin ym. toimintakohteisiin. Kohdeavustusta haetaan erillisellä vapaamuotoisella hakemuksella 15.11.2023 mennessä, ja hakemukseen on liitettävä hyväksyttävät tositteet kuluista. 

Yhdistys voi anoa kohdeavustusta maksimissaan 50% jaettavana olevasta kokonaissummasta, ja anottava summa on mainittava hakemuksessa, eikä jättää summaa avoimeksi. Vuonna 2023 jaettava kohdeavustusmääräraha on 5.810 euroa.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä!

Avustusten jaossa huomioidaan erityisesti jokioislaisille lapsille ja nuorille järjestetty toiminta (alle 18-vuotiaat), jäsenmäärä, harrastajien ja ohjaajien määrä sekä järjestetyn toiminnan määrä.

Avustushakemuskaavake (klikkaamalla aukeaa uudelle välilehdelle)

Jokioisten vapaa-aikalautakunta

 

Lisätiedot

Liikunta- ja nuorisopäällikkö
Jari Menna
050 5174 456
jari.menna(at)jokioinen.fi