Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Kuntosalin käyttösäännöt

Jokioinen Gym Rulebook

1. Kuntosalin sähköinen lukijakortti on AINA HENKILÖKOHTAINEN. Korttia noudettaessa on pyydettäessä todistettava henkilöllisyys (käyttösääntöjen alaikäraja), ja toiselle henkilölle ostettaessa pystyttävä osoittamaan, että kortin haltijan ikäraja ja asuinkunta varmistuvat.

2. Kuntosalin käytön alaikäraja on 14 vuotta. 

3. Lukijakortin tai tilojen ja laitteiden väärinkäytöstä seuraa kortin sulkeminen. Kortin toiselle luovuttaneelta tai tiloihin käyttöoikeudettoman henkilön luvatta päästäneeltä käyttäjältä vähennetään omaa käyttöaikaa väärinkäytöksen tultua ilmi.

4. Käyttäjältä veloitetaan lukijakorttimaksu 15 €. Maksua ei palauteta asiakkaalle.

5. Kuntosalin käyttömaksut: 1-5 kk; 15 € / kk (ulkopaikkakuntalaiset 30 €/kk), jokioislaiset yli 65-vuotiaat 10 € / kk, 6 kk 70 € (ulkop.120 €), jokioislaiset yli 65-vuotiaat 50 €, 12 kk 120 € (ulkop. 170 €), jokioislaiset yli 65-vuotiaat 90 €. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartum-setelit tai pankkikorttipäätteellä toimiva Smartum-kortti. 

6. Korttikuittaus tapahtuu Jokioisten kirjastosta sen aukioloaikoina (ma-ti-to-pe klo 11 - 19, ke klo 13 - 19, arkipyhien aattoina klo 11 - 16). Touko-elokuussa perjantaisin klo 11.00 - 17.00. Noutaessaan sähköisen lukijakortin henkilö sitoutuu noudattamaan salin käyttösääntöjä.

7. Käyttöjakso alkaa kortin noutopäivästä ja on voimassa maksetun jakson, riippumatta käyttömäärästä tai –kerroista. Käyttöjakson keskeytyessä (esim. muutto, sairaus tms.) ei maksetusta loppujaksosta suoriteta hyvitystä.

 8. Käyttöajan umpeutuessa sähköinen lukijakortti ei enää avaa ovea. Tällöin käyttäjän on käytävä ostamassa lisää käyttöaikaa halutessaan jatkaa kuntosalin käyttöä. Kortin käyttöaika selviää myös salilla olevasta lukijalaitteesta.

9. Kuntosali on avoinna arkisin klo 7.00 - 21.30 ja viikonloppuisin klo 8.30 - 21.30.
 Hälyttimet menevät päälle aukioloajan päätyttyä, noudata aukioloaikoja!!

10. Käytä laitteita annettujen ohjeiden mukaan. Levytankoharjoittelussa on aina käytettävä lukkoja.

11. Tyhjennä tangot ja laitteet levypainoista harjoittelun jälkeen ja laita painot ja välineet niille kuuluville paikoille. Näin vältämme mm. tankojen turhaa vääntymistä.

12. Käytä harjoitellessa asianmukaisia vaatteita ja varusteita. Ulkokengät on jätettävä eteiseen.

13. Arvotavarat (lompakko, puhelin, avaimet tms.) voit säilyttää lukittavissa säilytyslokeroissa. Palauta lokeron avain paikalleen lopettaessasi harjoittelun.

14. Jokainen salin käyttäjä on ilmoitusvelvollinen havaitessaan salin tai laitteiden väärinkäyttöä, ilkivaltaa tai kaluston tai tilojen rikkoutumisia. Tahallaan aiheutetuista vahingoista tekijä joutuu korvausvastuuseen. Ilmoitus tehdään vapaa-aikasihteerille. Tapaturma- tai läheltäpiti-tilanteista tulee täyttää Ilmoituslomake, jonka löydät tämän sivun vasemman laidan valikosta.

15. Harjoittelet omalla vastuulla. Muista huomioida myös muut salilla harjoittelevat.

16. Sammuta valot ja sulje ovet poistuessasi viimeisenä. Pidä tila siistinä.

17. MAASTAVETO on salilla kielletty (kunnanhallituksen ja taloyhtiön ohjeistus)!

18. Jokaisen kävijän on leimattava tulonsa ulko-oven kortinlukijaan käyttäjäkontrollin vuoksi!

 

Lisätiedot

Liikunta- ja nuorisopäällikkö
Jari Menna
050 5174 456
jari.menna(at)jokioinen.fi