Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Pikku-Liesjärven leirikeskus


Leirikeskuksen aluevalvojan gsm: 044-700 8630

Pikku-Liesjärven leirikeskus on tarkoitettu Jokioisten kunnan asukkaiden virkistyskäyttöön.

Sauna on avoinna päivittäin klo 8.00-22.00. Omatoimilämmitys.

Leirikeskusta koskevat tiedustelut:

Liikunta- ja nuorisopäällikkö Jari Menna, p. 050-5174456.

Alueella päihteiden käyttö on kielletty!

Koirien tuonti alueelle on kielletty!
 
Leirikeskus ei ole käytössä eikä vuokrattavissa talviaikaan!

Leirikeskuksessa on leiriytyminen kielletty lasten kesäleirien aikaan! 

HUOMIO! Myös leirikeskuksen varauksien aikana kuntalaisilla on oikeus käydä alueella saunomassa, uimassa ja viettämässä vapaa-aikaa!


Leirikeskuksen vuokraus 

Leirikeskuksen vuokrahinta (sis. alv) 100,00 € / päivä, jota vuokra koskee. Esimerkiksi pe-illasta su-aamuun 300,00 €.

Pikku-Liesjärven leirikeskus on vuokrattavissa  leireihin, illanviettoihin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Käytössäsi on majoitustilaa n. 40 henkilölle, keittiö, sauna, uimaranta,  kokoontumis- ja ruokailutilat, pallokenttiä, leikkivälineitä ja soutuvene.


Leirikeskuksen teltta- ja matkailukulkuneuvopaikat

Leirikeskuksessa on myös telttapaikkoja ja vaunupaikkoja sähköpistokkeineen.


Asuntovaunu- ja asuntoautopaikkojen hinnat (sis.alv):


PaikkahintaPaikkahinta sähköllä
Kuukausi30,00 €50,00 €
Viikko15,00 €20,00 €
Viikonloppu10,00 €13,00 €
Päivä5,00 €6,00 €


Tilaesittelyt

Majoituspaikat

Leirikeskuksen majoitusrakennuksessa on 2 erillistä majoitustilaa (yhteensä 34 vuodepaikkaa).Lisäksi päärakennuksessa on varattavissa yksi 4 hengen huone (2 kerrossänkyä) alakerrassa ja yksi 2 hengen huone yläkerrassa (2 erillissänkyä). Päärakennuksen muissa tiloissa yöpyy myös alueen valvoja (2 omaa huonetta). Majoitushuoneissa on kerrossängyt ja patjat (ei peittoja eikä tyynyjä). Vuokraaja tuo omat lakanat, peitot/makuupussit ja tyynyt. Päärakennuksessa ei ole vesi- ja viemärijärjestelmää.

Majoitusrakennuksen yläkerrassa on leiriläisten kokoontumistila (askartelut, leiridiskot tms.)


Keittiö

Keittiössä on laitoskeittiön yhdistelmäuuni ja uuni/hella, pata, kaksi jääkaappia ja kaksi pakastinta. Yleisimpiä ruoanlaittovälineitä löytyy ja ruokailuastiat noin 40 hengelle. Keittiöön tulee juomavesi vesijohtoverkosta. Vesi lämmitetään padassa puilla, joita löytyy puuvajasta rakennuksen päädystä. Ruokailutila sijaitsee keittiön kanssa samassa rakennuksessa

Keittiö- ja ruokailurakennuksen yhteydessä on kaksi wc-/suihkutilaa (M/N) sekä lisäksi kaksi wc-tilaa, joissa kummassakin 2 vesivessaa käsienpesualtaineen.


Sauna

Rannassa on puulämmitteinen sauna ja pieni pukuhuone. Saunaan tulee vesijohtovesi. Pata on puulämmitteinen, ei suihkuja. Ranta on kahlattava matala hiekkaranta. Laiturin päässä on vettä noin 1,5 metriä. Rannassa on erillinen vaatteidenvaihtorakennus ja grillikatos sekä leikkivälineitä.


Siivous

Vuokraajat siivoavat tilat vuoronsa aikana sekä poislähtiessä. Seuraava vuokraaja saa tilat siinä kunnossa, johon edellinen vuokraaja on ne jättänyt!

Varaukset ja tiedustelut Jokioisten kunnan vapaa-aikatoimistosta, p. 050- 517 4456. Viraston loma-aikana varaukset suoraan leirikeskuksen valvojalta, p. 044-700 8630.
Leirikeskuksen osoite 

Opaalikuja 51, 31230 Susikas.


Ajo-ohje Jokioisilta

Lähdet matkaan Keskuskadulta kohti Forssaa. Ajat 1,8 km  ja käännyt Vanhatielle (tie 13557). Ajat 2,5 km ja käännyt vasemmalle Turun valtatielle (10). Aja 16 km. Käänny vasemmalle Susikkaantielle  (2843) ja aja 9,9 km. Nyt kokonaismatkaa on kertynyt n. 30 km. Käänny  vasemmalle Teuron kylätielle (283). Aja 3,1 km. Vasemmalle on Opaalikuja, käänny sinne. Aja 430 m ja olet PERILLÄ!


Pikku-Liesjärven käyttösäännöt (pdf aukeaa erillisille sivulle)

 
 

Lisätiedot

Liikunta-ja nuorisopäällikkö
Jari Menna
050 517 4456
jari.menna(at)jokioinen.fi